Met de Stremio app op uw toestel geïnstalleerd, kunt u al uw favoriete films en tv-programmas op één plaats zoeken en vinden.

Stremio is, zoals de naam al zegt, een streaming app waarmee u gratis films en TV-programmas kunt streamen. Het is een van de weinige toepassingen die werkelijk een gratis en officieel beschikbare streaming toepassing is. Stremio heeft geen films of TV-shows, het is een app van derden die u doorverwijst naar andere streaming platforms.

Inhoud [tonen]

 • 1Kenmerken van Stremio
 • 2Stremio ondersteunende apparaten
 • 3Hoe de Stremio toepassing downloaden
 • 4Hoe gebruikt u de Stremio-toepassing
 • ?

 • 5Stremio addons
 • 6Hoe addons downloaden in Stremio
 • 7Is Stremio veilig?
 • 8Is Stremio gratis?
 • 9Stremio beoordeling
 • 10Stremio Alternatieven
 • 11Conclusie

Kenmerken van Stremio

 • In de Stremio applicatie kunt u zonder problemen nieuwe films en TV-programmas ontdekken.
 • U krijgt meldingen wanneer er een nieuwe film of TV show wordt toegevoegd.
 • Met de Stremio applicatie kunt u uw bibliotheek organiseren in elke stijl die u maar wilt.
 • U kunt in deze toepassing bijhouden wat u bekijkt. De optie Kalender geeft de geschiedenis van uw horloge weer in de kalenderweergave.
 • De Stremio app heeft ook ondersteuning voor Google Chromecast.

Apparaten die door Stremio worden ondersteund

De Stremio applicatie is officieel beschikbaar in de App Stores. Het is compatibel met bijna alle slimme toestellen.

 • Android smartphone (5.0 en hoger)
 • iOS Smartphone (9.2 en hoger)
 • PC met Linux
 • MacOS
 • Windows PC (Windows XP en hoger)
 • Amazon Firestick
 • Roku

Hoe de Stremio toepassing downloaden

De Stremio-applicatie is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. U kunt de app downloaden in dezelfde winkel. Maar de app is niet beschikbaar in de Microsoft Store. Als u een Windows PC gebruiker bent, volg dan de onderstaande stappen om de Stremio app op uw toestel te downloaden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: Hoe recente bestanden uitschakelen in Windows 10 Stap 1 : Open uw browser en typ de URL van Stremio stremio.com in en zoek er naar.

Stap 2 : Klik op het Windows-logo onderaan op het scherm.

Stap 3 : Geef in het volgende pop-up venster uw download-locatie op en klik op Opslaan.

Stap 4 : Wacht tot het bestand gedownload is.

Stap 5 : Nadat de download voltooid is, voert u het bestand uit. Het zal beginnen met installeren.

Stap 6 : Als de installatie voltooid is, vinkt u de vereiste vakjes aan en klikt u op Voltooien.

Hoe gebruikt u de Stremio-toepassing

?

De applicatie is geheel gratis te gebruiken, maar u heeft een premium abonnement nodig op de applicaties van derden, waar u de films en programmas vandaan haalt.Zonder een premium abonnement kunt u geen films of tv-programmas streamen. Neem daarom een van de premium abonnementen zoals Netflix of Hotstar.

Stap 1 : Wanneer u de app voor de eerste keer opent, krijgt u een video gids van Stremio rechtsboven in het scherm. Als je wilt, speel dan de video gids af.

Stap 2 : Klik op een film die u wilt afspelen.

Stap 3 : Op het volgende scherm vindt u de beschikbare streamingkanalen voor de film.

Stap 4 : Kies het streaming kanaal waar je het premium abonnement hebt.

Stap 5 : Door op het streamingkanaal te klikken, wordt u doorgestuurd naar de desbetreffende pagina. Je moet je daar aanmelden om de film af te spelen.

Stremio invoegtoepassingen

Naast het afspelen van films en tv-programmas, kunt u addons installeren om het streamen van de film en tv-programmas te vergemakkelijken. Add-ons zoals OpenSubtitles en YouTube zullen je veel helpen bij het streamen. U kunt de plug-ins downloaden vanuit de applicatie zelf.

Hoe add-ons te downloaden in Stremio

Stap 1 : Klik op het add-ons icoontje rechts boven in het scherm.

Stap 2 : U krijgt het Add-ons scherm. Het scherm Community Add-ons verschijnt.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: Fix: Kan geen beveiligde verbinding met de server tot stand brengen in Outlook Stap 3 : Klik op de knop Installeren om de invoegtoepassing op uw apparaat te installeren.

Stap 4 : In het volgende pop-up venster, klik opnieuw op Installeren.

Stap 5 : Wanneer de plug-in is geïnstalleerd, verschijnt een pop-upvenster met een melding in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 6 : Klik nu op Mijn Add-ons. De gedownloade add-ons zullen op het scherm verschijnen.

Add-ons zoals Hola Movies, 1337x torrents zijn film add-ons die gebruikt kunnen worden om de nieuwste films en TV shows te streamen.

Na het installeren van de add-ons, zoek naar een film of TV show. Als de geselecteerde film of TV show beschikbaar is in de add-ons, zal de add-on verschijnen in de sectie streaming kanalen.U kunt de film of het TV-programma streamen om de plug-in te gebruiken.

Is Stremio veilig?

Het gebruik van de applicatie is volkomen veilig, want de applicatie bevat geen films of TV-shows. De Stremio-toepassing is slechts de toepassing van een derde die u naar de beschikbare streaming-optie leidt. Maar als u de add-ons in aanmerking neemt, ziet de app er niet zo geweldig uit om te gebruiken. De add-ons zijn de sleutel tot de Stremio app.

Er zijn veel add-ons beschikbaar in de add-on directory. Hoewel add-ons in de toepassing zijn ingebouwd, zijn er enkele illegale add-ons. Die add-ons kunnen gebruikt worden om films en TV-programmas gratis te streamen. Met deze add-ons is de toepassing niet veilig.

De app is een legitieme app die officieel verkrijgbaar is in de App store. Als u add-ons van derden installeert, is de app niet meer veilig. De installatie van add-ons is geheel aan de gebruiker. Wat de Stremio app legaal of illegaal maakt, is de manier waarop de app wordt gebruikt.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in: Fix: DLG_FLAGS_SEC_CERT_DATE_INVALID in Internet Explorer of Edge

Is Stremio gratis?

De Stremio applicatie is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. U hoeft geen geld te betalen om de app te gebruiken. Als u een premium abonnement hebt op een van de streamingdiensten, kunt u dat in de Stremio app gebruiken. U hoeft geen extra geld uit te geven.

Stremio beoordeling

Stremio is een van de beste toepassingen om online beschikbare video-inhoud te vinden. U kunt alle inhoud die beschikbaar is op Netflix, Hotstar, en andere soortgelijke platforms op één plaats vinden. U kunt alle films en TV-programmas in één app krijgen. Het enige negatieve aan de app is dat u altijd wordt doorverwezen naar de website van de aanbieder van de inhoud. Soms kan dit ongemak veroorzaken.

Stremio Alternatieven

Er is geen exact alternatief voor de Stremio-applicatie, aangezien veel van de applicaties hun eigen inhoud hosten. Wat Stremio doet is dat het u doorverwijst naar de oorspronkelijke hosting site. Hoewel Stremio in de streaming app zit, zijn er toch enkele alternatieven.

 • Tubi
 • Crunch

Conclusie

Met de Stremio app op uw toestel geïnstalleerd, kunt u al uw favoriete films en tv-programmas op één plaats zoeken en vinden. Hoewel de app zelf legaal is en verkrijgbaar in de officiële app shops, gebruiken veel gebruikers add-ons van derden om illegaal gekopieerde inhoud te bekijken.

Nog steeds in de war over de app van Stermio? Voel u vrij om uw gedachten te delen in de commentaarsectie hieronder. Volg ons op Twitter en Facebook voor meer updates.