Luisteren naar conventionele geluidsschemas op uw PC kan saai zijn. Met Windows, en in het bijzonder Windows 10, kunt u echter verschillende geluiden naar eigen smaak aanpassen.

Er zijn tal van websites waar u interessante geluidsschemas kunt downloaden, klik (hier) om even te zoeken. Als u een eigen geluid wilt gebruiken, kan dat ook.

Er zijn drie categorieën waaronder de geluidsregelingen op de website vallen. Namelijk:

Klassieke Windows-geluiden: Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze geluidsschemas die welke werden uitgebracht met oudere versies van Windows.

Diverse Windows-geluiden : De meeste geluiden die in deze categorie vallen, hebben niets te maken met Windows of Microsoft. Dit is altijd een goede plek om te kijken als je iets vernieuwends en pakkends wilt.

Windows Geluidsschemas : Deze categorie bevat ook enkele klassieke Windows-themas die u kunt doorbladeren.

Dus u kunt bladeren en degene kiezen die u het meest bevalt. Zodra u de gewenste hebt gedownload, volgt u de onderstaande stappen om ze te integreren:

  1. Ga naar het Configuratiescherm en klik op het pictogram Geluiden. Om het Configuratiescherm te openen, houdt u de Windows-toets ingedrukt en drukt u op X , kies Configuratiescherm .
  2. Typ vervolgens geluiden in de zoekbalk en klik op het pictogram Geluiden .
  3. Wanneer u in Geluiden bent, kiest u het tabblad Geluiden dat het tweede tabblad is.in het tabblad Gebeurtenissen van het programma, kunt u een gebeurtenis selecteren waarvan u het geluid wilt wijzigen.nu, in de vervolgkeuzelijst Geluiden, kunt u een geluid selecteren dat u wilt toepassen op de bepaalde gebeurtenis.als het geluid aangepast is en u hebt het gedownload, dan kunt u op de knop Bladeren klikken om uw aangepast geluid te zoeken en te selecteren. Zodra u dit hebt gedaan, klikt u op Toepassen.