Root is de machtige gebruiker, met volledige beheersrechten. Rooten van uw toestel betekent, dat u uzelf uid=0 (beheerderstoegang) toekent. Zodra u die hebt, kunt u aangepaste ROM , Aangepast herstel , Flashen en gebruik maken van Xposed Modules om de prestaties, het uiterlijk en de functies van uw Android verder te verbeteren.

Het nadeel van root is echter dat het OTA updates uitschakelt, wat betekent dat u niet automatisch updates zult kunnen krijgen.

Voordat u verder gaat met de stappen die in deze gids vermeld staan; erkent u en stemt u ermee in dat eventuele schade aan de telefoon, veroorzaakt door uw pogingen om de telefoon te rooten, uw eigen verantwoordelijkheid is. Appuals, de (auteur) en onze filialen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een vergrendeld toestel, een lege SD-kaart of iets wat met uw telefoon te maken heeft. Als u niet weet wat u doet, doe dan uw onderzoek en als de stappen u niet bevallen, PROBEER dan NIET.

De ZUK Z1 , vervaardigd door Lenovo , is een toestel van vlaggenschipklasse dat in 2015 op de markt kwam en voorzien is van een metalen frame met een door Gorilla Glass 3 beschermd scherm, en een gebogen achterkant waarvan beweerd wordt dat hij een ergonomisch gevoel geeft. Hij heeft maar liefst 4100 mAh, die snel opladen ondersteunt via zijn USB Type-C poort. Het toestel wordt aangedreven door Qualcomm Snapdragon 801 met 3 gigabyte ram en 64 van ROM. Het IPS LCD scherm is 1080p 5,5″. De Sony camerasensor heeft een diafragma van f

Methode 1: Gebruik de koningswortel

Voor deze methode gaan we de King Root applicatie gebruiken, controleer eerst of zowel Onbekende Bronnen als USB Debug Modus zijn ingeschakeld door naar Instellingen -> Onbekende Bronnen te gaan en deze in te schakelen door op de knop te klikken.

En schakel dan USB Debugging Mode in. Ga naar Instellingen -> Ontwikkelaarsopties en schakel Usb Debugging Mode in, indien u geen Ontwikkelaarsopties ziet, moet u naar Instellingen -> Over telefoon gaan en op het Build Number tikken tot u een bericht krijgt dat u nu een ontwikkelaar bent

Als je klaar bent, download dan de Kings root applicatie van hier en installeer het. Eenmaal geïnstalleerd open de app en je zou een Try to root yourself knop moeten zien die je moet indrukken.

Laat het proces een paar minuten lopen en als het klaar is download dan de terminal emulator applicatie van hier (van je telefoon) en download dan dit script van hier en pak het uit.

Stuur de uitgepakte map naar je interne opslag en start dan de terminal emulator en typ SU (zonder de aanhalingstekens) en accepteer wanneer het om toestemming vraagt en typ dan sh