De Uw horloge is snelcom

Om uw browser te dwingen de huidige tijd op de webserver te controleren, volgt u de onderstaande gids om Chrome te dwingen de juiste datum- en tijdwaarden op te halen:

  1. Open uw Google Chrome browser en klik op de actieknop (pictogram met drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Als u in het Instellingenmenu bent, scrollt u naar de onderkant van het scherm en klikt u op Geavanceerd om de verborgen opties op te roepen.
  3. Zodra u in het menu met geavanceerde opties komt, scrollt u naar beneden naar het tabblad Privacy en beveiliging en gaat u verder door te klikken op Browsergegevens wissen .
  4. In het menu Browsergegevens wissen, begint u met op de tab Basis te klikken, en kijkt u vervolgens of de vinkjes bij Cookies en andere sitegegevens en bij Opgeslagen afbeeldingen en bestanden ingeschakeld zijn.
  5. Stel tenslotte het Tijdsbereik in op Alle tijden en klik dan op de knop Gegevens wissen om te beginnen met het wissen van de cookies en de cache van Chrome.
  6. Wacht geduldig tot het proces voltooid is, start dan uw computer opnieuw op en kijk of het probleem bij de volgende opstart van het systeem opgelost is.

Videouploads speler1 van Windows 10

Hoewel deze workaround u in staat zal stellen SSL ingetrokken websites te bezoeken zonder de foutmelding Your clock is ahead