Het bestand mfc110u.dll is een DLL-bestandstype dat wordt geassocieerd met Microsoft Studio Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2012. De schone versie van mfc110u.dll is een standaard systeemcomponent (systeembestand) van Windows. Gebruikers ondervinden dit probleem vaak na het verwijderen van bepaalde programmas of bij het openen van nieuw geïnstalleerde software.

Opmerking: De foutmelding bij dit specifieke probleem luidt: “Deze toepassing is niet gestart omdat mfc110u.dll niet is gevonden. Dit probleem kan worden verholpen door de toepassing opnieuw te installeren. “Dit specifieke probleem lijkt zich voor te doen in Windows 7.

Problemen met het mfc110u.dll bestand worden veroorzaakt door enkele corrupte Visual Studio componenten of software van derden die uiteindelijk het DLL bestand beschadigen. Wanneer mfc110u.dll (en elk ander DLL-bestand) beschadigd raakt, krijgt u de hierboven vermelde foutmelding bij het openen van een bepaalde software die het DLL-bestand moet gebruiken. In het geval mfc110u.dll nodig is voor een service die gepland is om te draaien bij het opstarten, krijgt u de foutmelding direct na het opstarten van uw computer.

Belangrijk: Veel gebruikers komen bij ons met vragen over de beste plaatsen om DLL-bestanden te downloaden. Wanneer u deze foutmelding of iets dergelijks krijgt, is het niet raadzaam het DLL-bestand te downloaden en het op de standaardlocatie te plakken. Alle recente versies van Windows zijn perfect in staat om de nodige onderdelen automatisch te herstellen, tenzij iets hen verhindert dit te doen. Als u wilt voorkomen dat u malware of adware installeert, download het bestand “mfc110u.dll” dan niet van websites die beweren het aan te bieden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: Hoe stel je een aangepaste achtergrond in voor nieuwe tabbladen in Google Chrome

Als u momenteel met deze bug worstelt, zijn we erin geslaagd twee succesvolle oplossingen te vinden die andere gebruikers hebben gebruikt om het probleem op te lossen. Volg de twee mogelijke oplossingen in volgorde totdat u van de foutmelding af bent.

Methode 1: Installeer de Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2012

opnieuw

Aangezien mfc110u.dll een ingewikkeld onderdeel is van Microsoft Visual C++ Redistributable Package for Visual Studio 2012 , laten we beginnen met het de-installeren en opnieuw downloaden van dit pakket. Veel gebruikers hebben gemeld dat deze methode succesvol was in het oplossen van de “ontbrekende mfc110u.dll op hun computer”.

Volg de onderstaande gids om het Microsoft Visual C++ redistributable pakket voor Visual Studio 2012 te verwijderen en opnieuw te installeren:

  1. Druk op de Windows-toets + R om een run venster te openen. Typ dan ” appwiz.cpl ” en druk op Enter om Programmas en onderdelen te openen.

  2. In Programmas en onderdelen , scroll naar beneden door de lijst met toepassingen en vind Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable . Klik dan met de rechtermuisknop en kies Uninstall .

    Opmerking: Indien u 64-bit gebruikt, zult u waarschijnlijk twee versies vinden, één voor 32-bit en één voor 64-bit. Als dat het geval is, verwijder ze dan allebei.

  3. Zodra de herdistribueerbare

    Opmerking: Dit uitvoerbare bestand bevat installatieprogrammas voor zowel 32-bit als 64-bit versies.

    Als u op 64-bit zit, vinkt u de vakjes aan die horen bij VSU_4vcredist_x64.exe en VSU_4vcredist_x86.exe en klikt u op de Volgende knop om de download te beginnen. Mocht u een 32-bit Windows versie hebben, download dan gewoon het installatieprogramma VSU_4vcredist_x86.exe .

  4. Zodra de download voltooid is, voert u de