Verscheidene gebruikers melden dat zij voortdurend beveiligingswaarschuwingspop-ups krijgen met de boodschap dat “De identiteit van deze website of de integriteit van deze verbinding niet kan worden geverifieerd”. Getroffen gebruikers melden dat de fout niet weggaat, ongeacht op welke knop wordt geklikt, en binnen enkele minuten of bij de volgende opstart weer terugkeert. Sommige gebruikers melden dat bij hen de waarschuwing Security Alert verschijnt telkens wanneer zij een browser opstarten.

Kan de identiteit van deze website of de integriteit van deze verbinding niet verifiëren

Het probleem doet zich voor op alle recente versies van Windows, waaronder Windows 10, Windows 8, Windows 7 en Windows Vista.

Inhoud [tonen]

 • 1Wat is de oorzaak van de fout dat de identiteit van deze website of de integriteit van deze verbinding niet geverifieerd kan worden
 • 2Methode 1: Probeer de waarschuwing voor de beveiligingswaarschuwing op te lossen
 • 3Methode 2: De uitgever uitschakelen en de intrekking van het certificaat verifiëren
 • 4Methode 3: Whitelisting van de webpagina
 • 5Methode 4: Het beveiligingsniveau verlagen

Wat is de oorzaak van de fout dat de identiteit van deze website of de integriteit van deze verbinding niet geverifieerd kan worden

Wij hebben het probleem onderzocht door verschillende verslagen van gebruikers te bekijken en de oplossingen die zij gebruikten om het probleem op te lossen. Wij zijn er ook in geslaagd om het probleem op een van onze testmachines te reproduceren.

Van wat wij konden verzamelen, zijn er verschillende tamelijk gewone scenarios waarvan bekend is dat ze De identiteit van deze website of de integriteit van deze verbinding kan niet worden geverifieerd fout veroorzaken:

 • Het digitale certificaat van de site is verlopen of ingetrokken – Dit komt vaak voor bij oudere websites die niet actief onderhouden worden. Naar verluidt doet het probleem zich vooral voor bij Internet Explorer of bij programmas die scripts uitvoeren waarbij IE betrokken is.
 • Certificaatgegevens komen niet overeen of de afgevende instantie wordt niet vertrouwd – Het waarschuwingsbericht dat u ziet is in wezen een poging van het besturingssysteem om u te vertellen dat het enkele discrepanties heeft gevonden met de website die wordt bezocht.
 • Beveiligingsniveau is ingesteld op Hoog – Dit kan gebeuren wanneer u Internet Explorer of Microsoft Office gebruikt met het beveiligingsniveau ingesteld op Hoog. Verscheidene gebruikers hebben het probleem volledig kunnen oplossen door het beveiligingsniveau te verlagen en het website-certificaat opnieuw te installeren.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: Hoe kunt u YouTube advertenties blokkeren op uw telefoon en in uw browsers.

Als u moeite hebt om dit probleem op te lossen, dan vindt u in dit artikel een aantal geverifieerde stappen om u te helpen het probleem op te lossen. Hieronder vindt u een verzameling van methoden die andere gebruikers in een soortgelijke situatie hebben gebruikt om de foutmelding op te lossen.

Voor het beste resultaat volgt u de onderstaande methoden in volgorde tot u een doeltreffende oplossing vindt waarmee u het probleem in uw specifieke scenario kunt oplossen.

Methode 1: Probeer de waarschuwing voor de beveiligingswaarschuwing op te lossen

Wanneer u deze beveiligingswaarschuwingsfout krijgt, krijgt u drie mogelijkheden: Ja, Nee en Certificaat bekijken. Als de website die u probeert te bezoeken vertrouwd is, kunt u op Ja klikken om de website samen met zijn certificaat op de witte lijst te plaatsen.

Vertrouw het certificaat

Hoewel dit het probleem zou moeten oplossen, hebben verscheidene getroffen gebruikers gemeld dat bij hen de fout tijdelijk of bij de volgende opstart van het systeem is teruggekomen.Als dit in uw situatie het geval is, ga dan verder met de andere onderstaande methoden voor andere manieren om te voorkomen dat dit bericht opnieuw verschijnt.

Methode 2: De uitgever uitschakelen en de intrekking van het certificaat verifiëren

Een manier om te voorkomen dat het bericht opnieuw verschijnt zonder het algemene beveiligingssysteem in gevaar te brengen, is het aanpassen van enkele beveiligingsinstellingen, zodat het systeem niet langer controleert op intrekking van uitgever- en servercertificaten. Dit kan heel gemakkelijk worden gedaan vanuit de Internet Opties instellingen.

Verschillende gebruikers die worstelden om hetzelfde probleem op te lossen, hebben gemeld dat de identiteitsfout voor deze website of de integriteit van deze verbinding kan niet worden geverifieerd niet meer verschijnt na het uitvoeren van de onderstaande stappen:

 1. Druk op de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ vervolgens “inetcpl.cpl” en druk op Enter om het Internet Options (Internet eigenschappen) scherm te openen. Uitvoeren dialoogvenster: inetcpl.cpl
 2. Ga onder Internet-opties (Internet-eigenschappen) naar het tabblad Geavanceerd en vink de vakjes uit voor de volgende beveiligingsinstellingen:

  Herroeping van uitgevercertificaat controleren

  Controleer server certificaat intrekking*

  PRO TIP: Als het probleem met uw computer of laptop isTyp vervolgens ” inetcpl.cpl ” en druk op Enter om het venster Internet Opties ( Internet Eigenschappen ) te openen. Dialoogvenster uitvoeren: inetcpl.cpl

 3. Ga in het venster Internet-opties (Interneteigenschappen) naar het tabblad Beveiliging en klik op het pictogram Vertrouwde sites. Klik dan op de knop Sites. Ga naar Beveiliging> Vertrouwde sites> Sites
 4. Typ in het venster Vertrouwde websites het adres van de website in het vakje onder Deze website aan de zone toevoegen, en klik dan op de knop Toevoegen. De website toevoegen aan de lijst van vertrouwde websites
 5. Zodra de website op de witte lijst staat, klikt u op Toepassen en start u de machine opnieuw op.
 6. Kijk of het probleem bij de volgende keer opstarten opgelost is. Als u nog steeds dezelfde foutmelding krijgt, scroll dan naar beneden naar de volgende methode hieronder.

Methode 4: Verlaag het beveiligingsniveau

Als methode 1 geen succes had, moet u proberen het beveiligingsniveau te verlagen – Dit is naar verluidt effectief als u dit probleem ondervindt wanneer u Internet Explorer, Microsoft Edge of een programma uit de Microsoft Office suite gebruikt.

Verscheidene gebruikers in een soortgelijke situatie hebben gemeld dat de beveiligingswaarschuwing niet meer voorkwam nadat het beveiligingsniveau op medium was gezet. Hier is een beknopte gids over hoe u dat moet doen:

 1. Druk op de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ dan “inetcpl.cpl” en druk op Enter om Internet Opties (Internet Eigenschappen) te openen . Dialoogvenster uitvoeren: inetcpl.cpl
 2. Ga in het scherm Internet-eigenschappen naar het tabblad Beveiliging en stel het beveiligingsniveau voor deze metrische zone in op Medium en klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan. Het beveiligingsniveau voor deze zone instellen op Medium
 3. Start uw machine opnieuw op en kijk of de identiteitsfout van deze website of de integriteit van deze verbinding kan niet worden geverifieerd nog steeds optreedt vanaf de volgende keer opstarten.

TIP: Als geen van de bovenstaande methoden het probleem heeft opgelost, raden wij u aan het Reimage Repair Tool te gebruiken, dat de repositories kan scannen om de corrupte en ontbrekende bestanden te vervangen. Dit werkt in de meeste gevallen, wanneer het probleem zijn oorsprong vindt in systeemcorruptie. Reimage zal ook uw systeem optimaliseren voor maximale prestaties. U kunt Reimage downloaden door hier te klikken