Met de komst van veel iOS-toestellen die gebundeld worden met cameras van uitstekende kwaliteit aan de voor- en achterkant, is het van cruciaal belang om een goede ondersteunende fotobewerker in de mix te hebben; eentje die niet alleen filters en beeldbewerking ondersteunt, maar ook toegevoegde creatieve tabbladen heeft die uw fotos kunnen laten opvallen. Fotorus is geweldig voor gebruikers, omdat het vrij eenvoudig te gebruiken is en meerdere functies heeft waar normaal twee of drie toepassingen voor nodig zijn. Het bevat de mogelijkheid om een collage te maken, een geweldige foto-editor, heeft filter-opties, verbetering voor make-up, schoonheids-toevoegingen aan fotos, speciale effecten en stickers die aan fotos kunnen worden toegevoegd.

Met de optie stickers in Fotorus kunt u kiezen uit honderden stickers met schattige en leuke themas die vooral op meisjes van toepassing zijn. Hiermee kunt u uitgelezen soorten stickers op uw fotos aanbrengen om ze aantrekkelijker te maken, ze leuker te maken en ze een geweldige uitstraling te geven op allerlei social media paginas enzovoort.

Er is ook een uitstekende verscheidenheid aan collages in de Fotorus app. In het collage-tabblad van de app kan de gebruiker kiezen uit een groot aantal collagepatronen en lay-outs en andere bewerkingsmogelijkheden binnen het collage-tabblad afzonderlijk om de beelden te bewerken en filters aan elk beeld afzonderlijk toe te voegen. Bovendien bevat het filters en bewerkingsmogelijkheden voor elk beeld afzonderlijk, die uitstekend te gebruiken zijn en waarmee u kunt werken met allerlei soorten lichtaanpassing en fotobewerkingstechnieken.

De Fotorus toepassing heeft ook een tabblad schoonheid in zijn opties. Hiermee kan de gebruiker een geweldige foto maken. Ook kunnen zij gebruik maken van de vele rijke bewerkingssecties van functies waarmee u eventuele oneffenheden kunt wegwerken, de huidskleur witter kunt maken, oogwallen kunt verwijderen en zelfs een algemeen gephotoshopt gevoel aan de foto kunt geven.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in: FIX: Volledige opslag op Android-telefoons

Het tabblad schoonheid heeft drie mogelijkheden: filter, schoonheid en make-up. Deze filters zijn ingebouwd in het tabblad schoonheid en zijn niet dezelfde als de hoofdfilters in het programma. Ze zijn echter wel heel geschikt om fotos er goed uit te laten zien en ze een aantrekkelijker uiterlijk te geven. Anderzijds kan de gebruiker met de tabbladen schoonheid en make-up gemakkelijk een betere schoonheidskwaliteit aan zijn foto geven. Ook kunnen zij hun make-up aanpassen en alles toevoegen of verwijderen wat zij maar willen, voor hun totale uiterlijk.

De Fotorus toepassing bevat een Pro-Edit optie. Hiermee kan de gebruiker beschikken over meer dan een dozijn eigenzinnige en geweldige bewerkingsfuncties, waaronder meer filteropties om uit te kiezen, de kwaliteit van de foto aanpassen en zelfs de belichting. Dit onderdeel van Fotorus bevat zelfs een “afslank”-optie die de vorm van het lichaam op de foto zelf kan verzachten. Heel handig voor algemene fotobewerking, want het is gemakkelijk verkrijgbaar, compatibel en helemaal gratis in de palm van uw hand aanwezig. Tik gewoon op de Pro Edit knop in de Fotorus app, kies de foto uit de camerarol die u wilt bewerken, of als u een nieuwe foto wilt nemen en die bewerken als een absolute pro. Deze Pro Edit optie bevat alle functies van een professionele fotobewerker, waarmee de gebruiker heel gemakkelijk aanpassingen kan maken en nieuwe effecten aan zijn foto kan geven, zonder dat hij ooit de technische kneepjes erachter hoeft te leren.

De Fotorus applicatie is zeer handig in gebruik, is geheel gratis en stelt de gebruiker in staat om vrijelijk de eigenzinnige en talrijke functies te verkennen en te leren op een zeer eenvoudige en effectieve manier.De Fotorus app bevat ook een leuke make-over optie. Dit is misschien een beetje merkwaardig, maar het is voor de meer artistieke en leuke creatieveling die zijn foto net dat tikje extra wil geven zonder ook maar een vinger uit te steken. Hiermee kunt u allerlei leuke en creatieve make-overs op uw fotos toepassen die zeker zullen opvallen op de platforms van de sociale media. Ook hier is het heel gemakkelijk te gebruiken: klik gewoon op het tabblad Fun Makeup zodra u de app opent en kies een van de leuke make-overs uit de Fotorus modeloptie en pas die toe op uw eigen foto. De app geeft u, zodra u het soort make-up gekozen hebt, de mogelijkheid om een nieuwe foto te nemen of een oude foto van uw camerarol te gebruiken om uw make-up te doen en die te delen. Wat spannend is, is dat deze tabbladoptie op de Fotorus app niet beperkt is tot leuke make-overs, maar ook andere tabbladopties heeft, waaronder Oogrollen en Mode. Beide zijn net zo creatief als alle andere leuke aspecten van het make-up gedeelte van de Fotorus app en stellen de gebruiker in staat de ogen in verschillende richtingen te draaien op hun fotos om een leuke look te geven en zelfs verder high fashion make-up opties te verkennen om te zien hoe die eruit zouden zien.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in: Hoe beginnen met het ontwikkelen van Android apps in Visual Studio 2017

Over het geheel genomen is de Fotorus app absoluut geweldig, hij is gratis, wat hem aantrekkelijker maakt voor iOS gebruikers, en hij heeft meerdere opties voor fotobewerking waar normaal minstens twee of drie apps voor nodig zouden zijn. Wat nog spannender is, is dat het niet alleen deze geweldige functies heeft, maar dat het ook een met een wachtwoord beveiligd geheim album optie heeft, waarin u al uw fotos kunt opslaan. Dit ingebouwde geheime album is toegankelijk via de kleine instellingenknop op de startpagina van de app, waarna u naar beneden moet scrollen en een geheim wachtwoord moet instellen voor het album, waarin u uw fotos kunt toevoegen en ze op uw gemak kunt bekijken met volledige privacy.

Omdat de Fotorus app gratis is, bevat hij meerdere add-ons die continu draaien, maar die belemmeren de werking van de app zelf niet echt en laten de gebruiker vrij zijn weg er doorheen te manipuleren en te doen wat hij wil. De app is heel eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en heeft opvallend veel mogelijkheden om afbeeldingen te bewerken, collages te maken en zelfs leuke dingen als het toevoegen van filmscènes, stickers en zelfs leuke make-up aanpassingen aan normale afbeeldingen. Het is zeker een mooie aanwinst voor de app-verzameling van iOS-gebruikers, vooral van iemand die graag fotos maakt.

Verwante artikelen:

  • DE BESTE GIDS: De beste malware software voor 2015
  • BESTE GIDS: GPT vs MBR (Score)
  • BESTE GIDS: ByteFence verwijderen
  • BESTE GIDS: Ethernet-Splitters
  • BESTE GIDS: Wat is OneDrive en hoe gebruik ik het?
  • BESTE GIDS: Flexnet-licentieservice